ИЗВРШНИ РИТРИТИ

Повлечете се и фокусирајте се на визијата, целта, луѓето и стратегијата на компанијата, за да ја почувствувате моќта на реенергизираниот тим. Нашите извршни коучеви се професионални дасилитатори и ќе ви помогнат да создадете средина погодна за значајни разговори, активности за поврзување и донесување стратешки одлуки.

ПРОФЕСИОНАЛНО ФАСИЛИТИРАЊЕ
ВИРТУЕЛНО ИЛИ ВО ЖИВО
ИНТЕРАКТИВНО ИСКУСТВО

Извршни ритрити со смисла

connect1

КОНЕКЦИЈА

Поврзете ги луѓето во безбеден простор, создадете подлабоки односи и повисоки нивоа на доверба.

purposeful-work

НАМЕНСКА РАБОТА

Можност да преземете наменски чекори за најитните прашања.

alignment

ПОРАМНУВАЊЕ

Ускладете ги членовите на тимот со визијата, стратегијата и важните одлуки што ќе ја придвижат компанијата кон напред.

momentum1

МОМЕНТУМ

Понесете го чувството на инспирирација и подготвеност да преземете акција што ќе доведе до долгорочна трансформација и резултати.

Executive Retreats кои се
најпопуларни кај нашите клиенти

Визионерство

Направете го вашиот извршен тим усогласен околу вашата деловна визија, вклучувајќи ја вашата цел, убедувања и цели за иднината.

Здраво Лидерство

Припремете го вашиот извршен тим да го реализираат својот потенцијал, да биде покохезивен и поефективен и да ги надминува сите кризни ситуации

Стратешко планирање

Создадете стратешки план за да ги постигнете вашите цели, да создадете извонредни резултати и да го зголемите вашето влијание.

Управување со таленти

Осигурајте се дека секој член на тимот има за уникатниот придонес во бизнисот и најдобро позициониран за да го даде својот максимален придонес.

Креирање коучинг култура

Изградете култура која развива лидери и ги зголемува капацитетите на лидерство низ организацијата поддржано преку коучинг алатките.

Лидерски способности

Вклучете се во нашата проценка на Leadership Circle 360 за да ги идентификувате клучните области кои треба да се развиваат кај секој извршен член од тимот.