РИТРИТИ И РАБОТИЛНИЦИ

Станете некој кој ги развива луѓето! Соработувајте со нашиот тим за да дизајнирате тимско искуство фокусирано на зголемување на ангажманот, учење нови вештини и подобрување на перформансите.

РАЗВОЈ
ЗАЕДНИЦА
ПЕРФОРМАНСИ

Вашиот тим смета дека ќе растете. Сепак, не е лесно:

• Да ги лоцирате нештата што се значајни и релевантни.
• Да ги мотивирате луѓето да го применат она што го научиле во пракса.
• Да воспоставите привлечна средина за учење.

Можно е да имате избалансиран
тим со високи перформанси.

СОРАБОТУВАЈТЕ СО
ИСКУСЕН КОУЧ

Искористете го нашето искуство за да ви помогнеме во исполнувањето на една од вашите најважни обврски: развојот на луѓе.

ПОЧУВСТВУВАЈТЕ ЈА
МОЌТА НА СОРАБОТКАТА

Ќе работиме со вас за да дизајнираме интерактивно и пријатно искуство во кое сите учат и растат заедно.

ИЗГРАДЕТЕ ТИМ
ПОДГОТВЕН ЗА ИДНИНАТА

Искусете релевантна и значајна содржина што ќе им помогне на лидерските капацитет и резултатите на вашиот тим.

Како функционира?

-1-

Закажете
воведен разговор

Работете со нас за да дефинирате како изгледа „победата“ за вашиот тим и што сакате вашиот тим да доживее, како целина.
-2-

Наведете го искуството на вашиот тим

Ќе ви помогнеме да го одредите оптималниот стил на искуство и формат за развој на вашите луѓе и постигнување на вашите цели.
-3-

Подгответе го вашиот тим за успех

Создадете чувство на заедница додека ги поттикнувате и инспирирате членовите на вашиот тим да идат подобри лидери и да постигнат поголем успех.

Тимски ангажмани

Дизајнираме различни тимски, интерактивни коучинг искуства за да ги поврземе вашите вработени,
притоа обезбедувајќи им увид, тактики и вештини потребни за постигнување на извонредност и развој на компанијата.

Tимски работилници

Соработуваме со вас за да изградиме идеална средина и материјал за да го забрзаме учењето, да го поттикнеме ангажманот и да
обезбедиме единствено искуство
за вашиот тим.

Извршни ритрити

Нашите дводневни ретрити, предводени од искусен коуч, ја даваат структурата и надворешната перспектива потребна за да се обезбеди јасност, визија и импулс за вашиот тим на извршни директори.

Нашата стратегија за развој на лидерство

Развиваме приспособени коучинг ангажмани кои се однесуваат и на ставовите и на однесувањата на исклучителни лидери. Ги оспособуваме лидерите, тимовите и компаниите да бидат избалансирани и ефективни за да можат да имаат поголемо влијание врз сите на кои им служат.