НАДГРАДЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЛИДЕРСКИ ВЕШТИНИ

Коучинг наменет да ви помогне да живеете со цел, да го водите вашиот тим и да ги развивате другите. Подигнете го вашето лидерство на следното ниво. Изберете од три различни авантури!

6-МЕСЕЧНА програма со ICF - PCC коуч
12 КОУЧИНГ СЕСИИ

Надградете го изборот на патување

Надградете го
сопственото лидерство

Целта, смислата и успехот во вашиот живот и работа се предмет на ова искуство. Ако сакате јасна насока, визија и фокус на вашето лидерство, ова патување е за вас!

РЕЗУЛТАТИ И ФОКУС

Развијте животен план за инвестирање во вашата физичка, социјална, емоционална и духовна благосостојба за да можете да ги инспирирате луѓето што ги сакате, ги водите и им служите со вашата енергија и страст.

Создадете ја вашата лична мисија, принципи и визија за иднината за да можете да ги усогласите тимовите и културите кои ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели.

Разјаснете ја вашата функција и вистинските високо исплатливи активности кои ќе ви овозможат најголемо влијание врз оние што ги водите и им служите.

Создадете стратегија и рамка кои ќе ви помогнат да останете фокусирани и да дадете приоритет на активностите што ќе ви помогнат да успеете.

Надградете го вашето
тимско лидерство

Подобрете ја вашата лидерска ефективност за да можете да го мотивирате вашиот тим да постигне извонредност. Ако сакате да го зголемите вашиот капацитет да водите и да влијаете на луѓето, ова патување е за вас!

РЕЗУЛТАТИ И ФОКУС

Разберете како вашето лидерско однесување е под влијание на вашите верувања за луѓето и лидерството.

Создадете тимска визија која ги обединува и мотивира членовите на вашиот тим околу заедничка цел, убедувања, визија за иднината и цели.

Создадете стратегија која ќе ви помогне да негувате динамична култура која го истакнува најдоброто кај другите и на сите им дава чувство на припадност.

Порамнете го вашиот тим околу едноставен, фокусиран план за постојано да давате исклучителни резултати.

Надградете го вашето
коучинг лидерство

Користете го коучинг пристапот и обучете ги другите во вашата компанија. Ако сакате да создадете средина што ќе го извлече најдоброто од вашите луѓе, а истовремено ќе го подобри нивниот лидерски капацитет, ова патување е за вас!

РЕЗУЛТАТИ И ФОКУС

Определете ги клучните верувања кои ги разликуваат менаџерите од ефективни коучинг лидери.

Вежбајте да поставувате одлични прашања, активно да слушате, да давате повратни информации и да користите цели.

Користете различни типови на коучинг разговори за да го зголемите ангажманот и резултатите со вашите луѓе и тимови.

Користете испробани и вистинити системи и структури за да ја зголемите ефикасноста на вашиот коучинг и да влијаете на оние на кои го применувате.

ПОСВЕТЕН КОУЧ
6 МЕСЕЧНО ПАТУВАЊЕ
12 КОУЧИНГ СЕСИИ