ЛИДЕРСКИ КОУЧИНГ

Ова патување ви обезбедува персонализирано коучинг искуство засновано на вашите специфични цели за развој на лидерството. Додека работите со искусен коуч за да постигнете успех, ќе се концентрирате и на само-лидерство и на ефикасноста на тимот.

ПОСВЕТЕН КОУЧ

12 МЕСЕЧНО ПАТУВАЊЕ

24 КОУЧИНГ СЕСИИ

Што го прави ова патување посебно?

• Персонализиран коучинг план заснован на вашите барања, развиен со вашиот коуч
• Проценки на лидерството за подобрување на самосвеста
• 360 проценка за да се разбере како другите го доживуваат вашето лидерство
• Агенда за секоја коучинг сесија
• Навлезете длабоко во клучните области на вашето лидерство

Неколку типови на лидери
за ова патување

Професионалци за продажба

Комбинира висока одговорност, увид и грижа за продажните професионалци кои бараат помош во постигнувањето на нивните цели додека ги одржуваат личните приоритети.

Сопственици на мали бизниси

Дизајнирајте коучинг план кој е прилагоден на вашите специфични потреби. Работејќи со вашиот коуч, ќе станете лидер каков што сакате да бидете дома и на работа.

Искусни менаџери и лидери

Зголемете го вашето влијание и донесувајте подобри одлуки. Работејќи со вашиот коуч ќе смислите стратегии за да го зголемите ангажманот и да постигнете резултати.